Мика Зайкова: Протестът на строителите е заложена бомба от Борисов и хората му

Мика Зайкова: Протестът на строителите е заложена бомба от Борисов и хората му
A A+ A++ A

"Нашата подкрепа е за Румен Радев, тя е принципна заради това, което направи за 4 години и подкрепи протеста. Пълен абсурд е това, което е казал Панов по отношение на президента и е невъзможно той и ДПС да имат скрити общи отношения". Това заяви в "Твоят ден" Мика Зайкова от "Има такъв народ".

По темата с протеста на строителите тя коментира, че трябва да попитат своите работодатели къде са парите, защото министър Комитова не може да ги извади от джоба си, но смята, че ще се намери буфер, така че да не останат хората без пари.

"Мисля, че това е заложена бомба от Борисов и неговите хора", подчерта Зайкова.

Тя коментира и темата за електроенергията.

"България има 10 000 вата инсталирана мощност да произведе електричество, а ползваме 3 до 5000, има ток колкото си искаш, важното е да не се прави спекулация с износа", разкри бившия депутат от ИТН.

От своя страна Ивайло Вълчев заяви, че Лозан Панов бързо ще установи, че да си интелигентен човек в политиката май не е достатъчно.

"Продължавам да се надявам, че в президентската надпревара ще се запази добрият тон и ще надделяват само политически аргументи", каза още той.

Според него кандидатурите на Герджиков и Панов са еднакво загадъчни.

"Те имат целта да убедят собствените си хора, че стават за тази работа", смята Вълчев.

По думите му с лишаването или придобиването на привилегии по отношение на ваксинирани и неваксинирани се прави разделение. А в изборите ИТН влиза с нагласата, че има работа, която трябва да бъде довършена.

И двамата уверяват, че всички са възможни коалиционни партньори на ИТН, освен ГЕРБ и ДПС.

#Мика Зайкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »