Борисов прогнозира: Пак няма да направят правителство (ВИДЕО)

Борисов прогнозира: Пак няма да направят правителство (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Пак няма да направят правителство. Защото няма отговорни парии, няма сериозни хора. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Старозагорско.

"Искам да кажа на тези патриоти, които така се наричат и много обичат да ходят на Шипка, да знаят, че и паметникът там го ремонтирах", каза Борисов, говорейки и за ремонта на храма.


"Ние малко говорим, но много правим", категоричен бе бившият премиер.


"Искам да предам на колегите от "Демократична България" (ДБ), които винаги се имат за най-големите юристи и пазители на закона, но само когато касае други. Ние не сме им виновни, че не спазват закона. Все пак държа да се отбележа, че съставът на Централната избирателна комисия (ЦИК) е избран и назначен от Румен Радев, а само четири човек са от ГЕРБ.


Та като казват от ДБ, че ГЕРБ са им виновни за всичко, то да знаят, че 11 човек от състава на ЦИК са от партиите на протеста", каза още Борисов.


"Христо Иванов и Атанас Атанасов да знаят, че ще имат 4 гласа от ГЕРБ, за да могат да се явят на изборите, иначе ще се оплакват, че някой им пречи, а те трябва да си изконсумират провала на това, което правиха последните месеци в парламента", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »