Ултра секси рускиня на 41 се разплака в ефир и разкри пикантерии за плейбоя Гришо СНИМКИ

Ултра секси рускиня на 41 се разплака в ефир и разкри пикантерии за плейбоя Гришо СНИМКИ
A A+ A++ A

41-годишната Виктория Боня отново напомни за себе си. Рускинята нашумя у нас покрай връзката си с Григор Димитров през 2019 г., която обаче приключи бързо и оказва се доста болезнено за красавицата.

Сега Боня разказа пред популярната платформа Premier, че всичко между двамата е рухнало, когато му е казала, че иска да имат дете. Вместо да отговори на чувствата й обаче, Григор си е потърсил друга. Това е била не коя да е, а най-добрата приятелка на Боня и настояща любима на Григор - Лолита Османова.

"Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска... Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. На 41 г. съм и все още мога да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах, че той се среща с друго момиче", разкри Боня, след което започна да плаче и да разказва какви ги е надробил хасковлията.

"Преживях ужасни моменти,сигурно и на нея сега казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта... Това боли, много боли", завърши Боня.

Припомняме, че нежеланието на Григор да има деца провали и връзката му с известната американска 43-годишна певица Никол Шерцингер.

#Григор Димитров #Лолита Османова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »