Боби Михайлов: Готов съм да работя в екип с Бербатов, не му се сърдя

Боби Михайлов: Готов съм да работя в екип с Бербатов, не му се сърдя
A A+ A++ A

Борислав Михайлов е склонен да работи в един екип с Димитър Бербатов. Това призна президентът на Българския футболен съюз в интервю за БНТ.

„Аз не гоня гарез никого и никога не съм го правил. Плюс това, аз няма какво да му се сърдя на Бербатов. Естествено, аз съм го канил него преди това. Питах го какво ще прави. Беше преди години, да дойде да види. Не е задължително да бъде по същия модел, по който аз съм минал при Иван Славков. Той каза, не, че не е готов, а че не знае накъде ще му се развие кариерата след футбола“, заяви босът на родния футбол.

През изминалата седмица Борислав Михайлов беше преизбран за президент на БФС, а от екипа на Димитър Бербатов бяха категорични, че ще оспорят конгреса в съда.

„На Стилиян Петров футболният съюз му е платил образованието, заедно с УЕФА. Значи, ние сме го правили това, има такава програма за футболисти, които са около завършване на кариерите си, да ходят, да се обучават“, каза още Борислав Михайлов.

„Така че няма никакъв проблем да работя с Бербатов. Ако той има желание, на различна позиция“, добави президентът на БФС.

#Боби Михайлов #Димитър Бербатов #БФС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »