Дългия канил Луна на среща, тя отказала и го насмела (ВИДЕО)

Политика | 27 октомври 2021, сряда / 18:01| Показвания:Лидерът на ИТН Слави Трифонов е поканил най-екстравагантната сред кандидатите за държавен глава - Луна Йорданова, на среща. Фолкпевицата сама съобщи, че Дългия й се обадил след участието й в национален ефир редом до Волен Сидеров и бе изгонена от телевизионното студио, за да я извика на рандеву и да я защити заради случката. 

Луна обаче се нахвърлила срещу него, като го обявила за плагиат заради песента и видеоклипа за президентските избори от 2016 г., обвинила го, че забогатял на гърба на народа и че никога не получавала подкрепа от него, за сметка на липсата на извинение за дългогодишните шаржове в предаването му с нейния лик.

"Аз вече съм избраният президент на България", обяви Йорданова в ефира на "Алтернативата", като се аргументира, че телефонът й звънял денонощно. 

Тя отново нарече Радев "комунист" и каза, че многократно го е молила за срещи, но това не се осъществило, защото не била част от олигархията. 

Иначе сама с последните си средства финансирала кампанията си, въпреки че получавала оферти и от мастити бизнесмени, пише lupa.bg.

 


Тагове: Луна, Слави Трифонов, президентски избори

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси