Ицо Хазарта разгроми Бойко в бастиона му - 25-и МИР-София

Ицо Хазарта разгроми Бойко в бастиона му - 25-и МИР-София
A A+ A++ A

"Продължаваме промяната" засега печели много важна символна битка срещу лидерите в най-големия 25-и столичен многомандатен избирателен район.  

Водач на листата на новата коалиция бе рапърът Христо Петров – Ицо Хазарта, а неговата формация триумфира с 32.37% от гласовете при извадка от 38.42% обработени протоколи.

Листата на ГЕРБ с водач Бойко Борисов печели 25.87% от гласовете. На трето място засега е "Демократична България" 9.61% с водач на листата Елисавета Белобрадова. 

На четвърто място е листата на БСП с водач Корнелия Нинова, която получава 9.58%. На пето и шесто място в района са "Има такъв народ" със 8.29% и "Възраждане" с 5.71%.

Припомняме, че преди време съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков заяви, че комбинацията между проф. Николай Денков - сега образователен министър в служебния кабинет, и рап певеца Христо Петров ще направи конкурентен отбор в образованието.

А Борисов търпи нечуван разгром в своя район. Досега в този многомандатен отрязък той винаги печелеше лидерската битка и не пропускаше да се хвали с това дълго време. Сега обаче лидерът на ГЕРБ не казва и думичка за загубата си от Ицо Хазарта.

#Ицо Хазарта #Бойко Борисов #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »