Лозан Панов с емоционална изповед след провала на президентския вот

Лозан Панов с емоционална изповед след провала на президентския вот
A A+ A++ A

Провалилият се с гръм и трясък на президентския вот Лозан Панов обяви в емоционално съобщение до поддръжниците си, че преди избори се казват много неистини, премълчават се истини, но той не се е поддал на тази практика.

"Изборите, които направих, не могат да спечелят президентски мандат, но са една възможност да се преброим колко сред нас са свободните хора. Защото в природата, за да може лозичката да даде хубав плод, преди това тя трябва да се изреже до здраво", казва председателят на ВКС.

Лозан Панов благодари на верните си приятели за подкрепата, която за него не се измерва в гласове, а в споделени ценности.

Ето пълният текст на съобщението във фейсбук:

Верни приятели,

Знаете, че преди избори се казват много неистини и се премълчават много истини. Аз направих точно обратното и то с пълното съзнание, че на страната на истината трябва да си готов да платиш и цената на истината.

Изборите, които направих, не могат да спечелят президентски мандат, но са една възможност да се преброим колко сред нас са свободните хора. Защото в природата, за да може лозичката да даде хубав плод, преди това тя трябва да се изреже до здраво. Най-доброто време за това е преди настъпването на зимата, но никога в мразовито време. Подрязването достатъчно рано, преди мразовитите дни и нощи, ще даде възможност на "раните" да заздравеят. Така лозата ще расте бързо и ще се засили през следващите години.

Благодаря Ви, верни приятели, от все сърце за цялата подкрепа, която ми дарихте. Тя не се измерва в избирателни гласове, а в споделени ценности. Именно в тях се крие здравият корен на лозата, който може да донесе голям берекет на всички българи.

Тази подкрепа означава много за мен, тъй като тя засили вярата ми, че в каузата „България на свободните и честни хора“ има живот.

#Лозан Панов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"