Роден букмейкър пусна залози кой ще спечели балотажа! Ето ги интересните коефициенти

Любопитно | 19 ноември 2021, петък / 16:00| Показвания:Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Родният букмейкър се престраши и пусна опции за залози за изхода на предстоящия балотаж на президентските избори у нас в неделя. Любителите на хазарта знаят, че често онлайн букитата активират секции за залози, но на вотовете в Западна Европа, на Острова, в САЩ или Австралия. Сега обаче шанс за печалба има и за разбирачите, които предусещат какво се случава в родната политика.

Всеизвестно е, че в България всички сме топ познавачи и разбирачи, когато се касае за политика и футбол. Е, сега от това може да се изкяри.

Прави впечатление, че се предлага следният залог: "Кой ще е следващият президент на България", без да се споменават кандидатите за вицепрезидент. 

Смелчаците, които сложат пари на Анастас Герджиков, могат да се облажат много сериозно, ако той измести настоящия държавен глава. Причината е, че ставката за победа на ректора на СУ е космическите 8.00. Иначе казано - при залог от 1000 лева и негов успех на балотажа, то чистата печалба ще възлиза на 7000 лева.

Коефициентът за победа на Румен Радев пък логично е нисък, защото социологическите агенции прогнозират, че той ще бъде избран за втори мандат с голяма преднина. 1,08 за генерала прави, така че заложени 1000 лева биха върнали печеливш залог от 80 чисти лева. 

Припомняме, че на първия тур Радев разби Герджиков с почти 50 процента от всички гласове, при изборателна активност от 40%. В числа това означаваше над 1,3 милиона гласа за Радев срещу около 650 000 за Герджиков. 

Не е ясно обаче в чия полза ще отидат гласовете на хората, които са подкрепили останалите 23 кандидати, които отпаднаха миналата неделя. Интрига има, може и да се залага стига да ви стиска.


Тагове: залози, избори, Румен Радев, Анастас Герджиков, уинбет, коефициент

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси