Облачността ще се увеличава, вечерта на места ще превали

Облачността ще се увеличава, вечерта на места ще превали
A A+ A++ A

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

Днес от запад облачността ще се увеличава и до края на деня ще обхване по-голямата част от страната. Привечер на места в западните райони ще превали дъжд. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 13° и 18°, сочи прогнозата на НИМХ.

Над планините от запад облачността ще се увеличава и привечер на места в масивите от Западна България ще превали дъжд, над 2000 метра – дъждът ще преминава в сняг. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 11°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, но след обяд от запад облачността ще се увеличава. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 14°-18°. Температурата на морската вода е около 13°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 27 мин. и залязва в 16 ч. 58 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 31 мин. Луната в София залязва в 10 ч. и 18 мин. и изгрява в 19 ч. и 1 мин. Фаза: три дни след пълнолуние.

#облачно време

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »