Десислава не прилича на себе си! Стана тройна, ще счупи кантара!

Лайфстайл | 24 ноември 2021, сряда / 18:15| Показвания:Фолк звездата Десислава напоследък не прилича на себе си. Певицата така и не успя да си върне килограмите след второто раждане, а феновете вече не я разпознават на участията. 

 Деси качи доста килограми, заформи огромно дупе и направи дори двойна брадичка. Няма спомен от изящните скули на певицата с ангелски глас, а изглежда това й е голям комплекс. Десислава сложи в малкия си джоб Тита и Андреа, които са царици на фотошопа. До такава степен обработва снимките си, че на живо не могат да я познаят.

Тези дни Деси качи снимка, с която презентира нова песен, която ще бъде в дует с нейната колежка и приятелка Лорена. Фотографът си е играл доста време, за да направи Деси слаба и млада. Нищо общо с действителността. 

Фенове недоумяват защо Деси обработва до такава степен снимките си, че се превръща в съвсем различен човек. "На живо няма нищо общо със снимките от Инстаграм. Станала е тройна! Или да предприеме спешни мерки за отстраняване на сланините, или да се приеме такава и да спре да заблуждава хората, защото става жалка", гнеят се нейни почитатели, цитирани от show.blitz.bg.

 


Тагове: Десислава, дебела

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси