ВИДЕО Металика подгря Кубрат Пулев, а той нокаутира Франк Мир за 106 секунди в 1-ия рунд

ВИДЕО Металика подгря Кубрат Пулев, а той нокаутира Франк Мир за 106 секунди в 1-ия рунд
A A+ A++ A

Нашият Кубрат Пулев се представи страхотно в чаканата с огромен интерес битка в триъгълен ринг по нови бойни правила срещу легендата в смесените бойни изкуства - Франк Мир. Кобрата нокаутира своя американски опонент в ютексас още в първия рунд в мача-гвоздей на галавечерта Triad Combat.

След мощна серия от удари софиянецът прати в несвяст Мир като бяха изминали едва 1:46 минути от началото на двубоя. Родният боксьор видя, че американецът се намира в неадекватно състояние и отказа да му нанася повече удари, преди съдията официално да сложи края на мача.

Легендарната група „Металика“ подгря битките, а след техният край ще изнесе и концерт. Кантарът преди мача отчете 115.6 килограма за Кобрата – с 7.2 повече от предишната му битка срещу Антъни Джошуа за трите световни титли. Тогава британският боксьор беше с 4 килограма повече от Кубрат. ММА легендата Франк Мир бе по-тежък от по-големия брат Пулев. Той закова кантара на 122 килограма, но впоследствие това хич не му помогна и той едва се задържа на въжетата в тотално безпомощно състояние.

#Кубрат Пулев #Франк Мир #Triad Combat #Металика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"