Разследват двама телохранители на Кристиано Роналдо, които са от спецчастите

Любопитно | 1 декември 2021, сряда / 12:30| Показвания:Бодигардовете, които пазят Кристиано Роналдо, са разследвани по подозрения за нелегална дейност.

Двамата бивши войници – близнаците Сержио и Жорже Рамалейро са служили в Афганистан и са част от звено за защита на португалската полиция, натоварено да бди над политици и съдии. За да изпълняват ангажиментите си към португалската суперзвезда, в момента те са в неплатен отпуск.

Според Observator близнаците са обект на разследване по обвинения, идващи от родната им страна. Твърди се, че ги грози дисциплинарно наказание, веднага щом се завърнат на работа в португалската полиция.

Бившите военни станаха обект на медийно внимание, след като бяха видени да се грижат за сигурността на Кристиано и близките му преди пътуването до Швейцария през септември.

Един от близнаците беше забелязан наскоро в Мадрид, където се грижеше за сигурността на партньорката на Кристиано – Джорджина Родригес.

Португалското списание „Flash“ съобщи, че близнаците са били наети от Кристиано, след като са напуснали полицията.

Те имат брат Алехандро, който все още работи като полицай.

„Сержио и Жорже се обличат елегантно и изглеждат много нормално. Те са способни да се смесват с тълпата, но мислят бързо, виждат и действат в точния момент“, казва източник за португалското издание.

В миналото Кристиано е бил охраняван от бивш ММА боец и бивши елитен парашутист. Бившият парашутист Нуно Марекос пазеше португалеца по време на престоя му в Реал Мадрид.

Бившият ММА боец Гонсало Салгадо пък пазеше Кристиано на финала на Шампионска лигап рез 2018 година в Киев.


Тагове: Кристиано Роналдо, бодигардове

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси