"Спаси София" подпука Фандъкова за липсваща коледна украса: София е тъжен и мрачен град

"Спаси София" подпука Фандъкова за липсваща коледна украса: София е тъжен и мрачен град
A A+ A++ A

От "Спаси София" за поредна година подпукаха кметицата Йорданка Фандъкова, защото столицата очеизвадно намя адекватна Коледна украса, която да топли сърцата на хората. Ето какво написаха по темата от организацията, чиито лидер е младият общински съветник - Борис Бонев:

⭐Как София остава тъжен и мрачен град, даже и по време на най-светлия празник?

🎄Вече пет години говорим колко е важна коледната украса, но нищо не се променя. Тя ни кара да се чувстваме по-щастливи и оптимистични, а това особено ни липсва в края на втора много трудна за всички нас година.

🎅Кичозната и почти липсваща украса е поредният симптом на абдикиралото управление. Фандъкова разчита на старите, недостатъчни и често грозни украси дарени от фирми, които ни бъркат в очите с огромните си рекламни надписи. Даже основните улици в града не са украсени, какво остава за кварталите?

🛑Кметът явно не разбира важността на градската среда за добруването на хората. И го показва навсякъде около нас – с некачествени ремонти, счупени тротоари, мръсни и презастроени квартали, липса на публични пространства и пешеходни зони, силно замърсяване на въздуха...

✅Повече от всякога сме убедени, че София има нужда от тотална промяна! Искаме смели крачки напред, а не бавна еволюция, защото закъснението вече е твърде голямо. И коледната украса е едно от първите и най-лесните неща, с които ние имаме намерение да се захванем - за да може София да блесне, а софиянци да се почувстват истински горди със общия ни дом!

#СпасиСофия #ГрадЗаХората #КрасиваКоледа

#Спаси София #Борис Бонев #коледна украса #София #Йорданка Фандъкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »