ВИДЕО К. Костадинов към Радев: Мерките срещу К-19 веднага да се свалят! Двете ми деца стоят вкъщи

ВИДЕО К. Костадинов към Радев: Мерките срещу К-19 веднага да се свалят! Двете ми деца стоят вкъщи
A A+ A++ A

"Предстоят важни решения, много са задачите и е важно те да свършат навреме". С тези думи президентът Румен Радев прие на консултации  преди връчване на мандат за съставяне на кабинет при себе си представителите на партия "Възраждане". 

Лидерът на най-малката, но много шумна парламентарна група - Костадин Костадинов, от своя страна очерта следните задачи пред формацията:

"Ние смятаме, че проблемите наистина са множество и трябва да намерят неотложни решения. Кризата е десетилетна, а не отсега. От Възраждане ще направим всичко възможно в НС да поставим най-важните неща на дневен ред и за тях да се говори. Считаме, че епидемичните мерки са безумни и трябва да се премахнат веднага, на първо място - зеленият сертификат. Хората имат нужда от нормален и достоен живот, а децата ни имат нужда от адекватно образование. Моите 2 деца сега си стоят вкъщи, вместо да са в класните стаи. Нашата здравна система не функционира. Важно е да се реши проблемът с родната енергетика, която е поставена на колене. Въпросът със Северна Македония също няма как да се реши като ни натискат от ЕС, защото това е равнозначно на национално предателство. Нужно е да си отстояваме принципите, това е въпрос на национална чест. Ще бъдем гласът на здравия разум и на народа. В Парламента всички са равни".

#Костадин Костадинов #Румен Радев #консултации #Възраждане

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"