Ритуал за избавяне от неприятности

Ритуал за избавяне от неприятности
A A+ A++ A

Този ритуал помага да се отървете от всичко натрупано веднага . Всички ваши вълнения ще изчезнат, а това, което  предизвиква безпокойство, ще стигне до логичния си край. С други думи, този ритуал  е нещо като точка в пространството, която помага да се внесе яснота в натрупалите се дела.

Ще трябват:

– Една бяла свещ
– тамян
– Яйце от кокошка
– Саксия и земя
– 3 скилидки чесън

Вземете яйцето и напишете върху него проблемите, от  които искате да се отървете. Вместо точка, накрая нарисувайте малка спирала. Запалете свещта, и започнете да горите  тамяна. Пренесете яйцето през  дима с думите:
"Всичко си има начало и край, и нищо не трае вечно. Това, което започна, нека свърши, при мен няма да се задържи и с дима да си отиде".

С яйцето в ръка обиколете цялата къща. Съсредоточете се върху спиралата, която сте нарисували. Добре е,  ако можете да видите как тя започва да се усуква.

Яйцето внимателно закопайте в саксията със земята. Отгоре във  формата на триъгълник заровете в земята трите скилидки чесън. Трябва да изчакате докато покълне чесънът. Веднага след като като видите, че е покълнал, го  отнесете в някое пустинно място и го оставете. Като си тръгвате хвърлете три монети през рамото си и не поглеждайте назад.

Източник: nepoznato.energetika-bg.com

#ритуал #проблеми

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »