ВИДЕО Коледарите от "Спаси София" се подиграха на Фандъкова с брандирани подаръци

Общество | 22 декември 2021, сряда / 10:40| Показвания:От Организацията "Спаси София" се подиграха жестоко с кметицата Йорданка Фандъкова. Екипирани като коледари и водени от младия общински съветник Борис Бонев - те се събраха пред входа на общината и обясниха какви дарове носят за градоначалничката. Изчетоха и коледната картичка с пожелания към нея. Вижте подробности във видеото:

🎅Добро утро от Столична община. Дни преди Коледа сме тук, за да връчим на Йорданка Фандъкова нашите коледни подаръци и пожелания!

🎄След като за поредна година София има мизерна коледна украса, жалка коледна елха и разчита само на натрапчива корпоративна реклама, решихме да ѝ поднесем това, което тя поднася на софиянци години наред, с надежда да разбере, защо липсата на светлина и красота пречи на всички в този град.

💜 Разбира се, пожелаваме на г-жа Фандъкова весели празници и много здраве, но също така си пожелаваме край на нейното управление, което превърна София в заложник на корупцията, зависимостите и липсата на визия.

🌠 Да си пожелаем всички весели и светли празници и нека това да е последната тъмна Коледа за София!

#СпасиСофия #ВеселаКоледа #ИмаНадежда


Тагове: Спаси София, Йорданка Фандъкова

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси