Как да си пожелаем нещо на Бъдни вечер и то да се сбъдне

Как да си пожелаем нещо на Бъдни вечер и то да се сбъдне
A A+ A++ A

Казват, че на Коледа небесата се отварят! Според езотериците, това се случва точно в нощта на Бъдни вечер  - пред нас се разкрива информационен портал. И това е точното време да си пожелаете нещо и то да се сбъдне.

Какво трябва да знаем, ако искаме коледното ни желание да се сбъдне?

Основното е да го формулирате правилно и да не пропуснете да запалите свещ. Не забравяйте, че Коледа е време на истински чудеса, а коледните желания се сбъдват задължително!

Ролята на коледните свещи

Интересен факт е, че коледните свещи са спомен от езическото минало на човечеството, тъй като в древни времена е било обичайно да се прогонват злите отвъдни сили с помощта на огъня. Така по време на християнството свещите се превръщат в религиозен символ за победата на светлината над тъмнината.

Правила и насоки за сбъдване на коледно желание

Трябва да се внимава с желанията за материалистични неща. Разбира се, материалното благополучие е добра кауза, но само ако човек живее в смирение, работи усилено и е достоен за даровете на Вселената. Както материалистичните желания трябва да се изразяват само в определена степен – точно тази, която ни е необходима, категорични са експертите. Например, не бива да мислите за скъпа кола просто защото искате да имате такава. Но пък е съвсем подходящо да поискате дом за вашето семейство, ако нямате собствен такъв.

Коледното желание трябва да бъде формулирано предварително и да сте напълно убедени, че точно от това имате нужда. Както се казва, внимавайте какво си пожелавате!  

Относно това кога трябва да съобщите вашата съкровена мечта на Висшитете сили, някои казват, че най-доброто време е при залез слънце, а други – точно в полунощ или рано призори на 25 декември. 

Всъщност, времето между полунощ и четири часа сутринта е вероятно най-правилният вариант, защото точно по това време са светили най-ярко звездите в нощта на раждането на Исус.

Още съвети за сбъдване на коледно желание

Не бива да мислите за никакви негативни неща.

За да се сбъдне желанието, трябва да го формулирате правилно първо в мислите си и да благодарите на Бог, сякаш вече го е изпълнил.

Например, ако жена мечтае да си има бебе, правилната формулировка е: „Тази година ще родя прекрасно, здраво бебе! Благодаря ти, Господи." 

Много е важно да се формулират мислите в сегашно време – „Нощта на чудесата“ сбъдва желания, изразени само по този начин!

Друго правило е, че можете да пожелаете нещо само за себе си и близките си, като за последните трябва да бъдете много внимателни. Висшите сили не харесват когато някой се разпорежда със съдбата на друг.

Но ако желанието е свързано с изцеление на любим човек от някаква болест, тогава няма проблем.
Е, вече знаете как да си намислите желание, което да се сбъдне.

Коледната нощ е време на чудеса и трябва да вярвате в тях - тогава те със сигурност ще се случат!

Лора Костова,  happy-woman.bg

#Бъдни вечер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"