"Сам вкъщи" за Джокович на сръбската Коледа довечера, жена му с излияние в нета

"Сам вкъщи" за Джокович на сръбската Коледа довечера, жена му с излияние в нета
A A+ A++ A

Тенис ракета №1 на планетата Новак Джокович ще прекара сръбската православна Коледа в центъра за задържане на незаконно пребиваващи в Мелбърн. След като не бе допуснат да влезе в страната заради сгрешени документи за виза, сърбинът бе настанен в хотел Парк в Карлтън. 20-кратният победител в турнири от Големия шлем ще остане там до понеделник, когато съдът трябва да се произнесе дали ще го пусне в страната.

Съпругата на Джокович - Йелена, също взе отношение в развихрилия се скандал.

„Днес за нас е Коледа! Желая на всички да бъдат здрави, щастливи, в безопасност и заедно със семействата си. Бихме искали всички да бъдем заедно в момента, но ме утешава фактът, че поне сме здрави. Ще израснем от този опит.

Благодаря Ви мили хора по целия свят, че изпращате любов на моя съпруг. Поемам дълбоко дъх, за да се успокоя и да намеря разбиране в този момент за всичко, което се случва. Единственият закон, който всички ние трябва да спазваме при пресичането на всяка граница е любовта и уважението към всеки човек. Любовта и прошката никога не са грешка, а мощна сила. Желая Ви всичко добро!”.

#Новак Джокович #Австралия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"