Андреа била на косъм от смъртта след тормоз в училище

Андреа била на косъм от смъртта след тормоз в училище
A A+ A++ A

Попфолк певицата Андреа изригна с гневен пост в социалната мрежа по повод бруталния бой между ученици в кв. „Лагера“ в София.

Певицата изрази възмущението си от честите случаи на насилие сред тийнейджърите и разказа какво е претърпяла самата тя, когато е била в 5-ти клас. Заради проявена жестокост, тя сподели, че и нейният живот е бил на косъм.

Бившата половинка на Кобрата сподели, че е била тормозена в училище:

"Когато бях малка, може би в 5 клас, аз също изживях нещо подобно. Група момчета от училище поради факта, че много ме харесваха, решиха да изразят “любовта" си. Като ме заринаха под снега и скачаха върху дробовете ми, докато не спрях да дишам за няколко секунди. Тогава бях само 5 клас и не вярвах в правната система. Мислех си, че може би това е нормално, докато баща ми не разбра и отиде в училището. Където свика цялото училищно съсловие от директорката до учителите, защото това се случи в самото училище. Разбира се, те не чувстваха никаква вина. Докато след една година, една от приятелките ми не влезе в болница с комоцио от удар, който беше насочен към мен, но аз умело продължавах да се защитавам. Защото на това ме научи системата! Че си сам! Че всеки си мълчи!“, гласи част от изповедта на певицата.

Според Андреа правосъдие няма, "има само сеир“.

#Андреа #тормоз

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »