Костадинов плаши с още протести: Ако някой е пострадал днес, властта е виновна

Костадинов плаши с още протести: Ако някой е пострадал днес, властта е виновна
A A+ A++ A
”Ние предупредихме, че ще има протест против безсмислените ограничения, които се налагат”, заяви лидерът на ”Възраждане” Костадин Костадинов пред bTV, но не отговори на въпроса той ли е основният организатор на днешния протест пред НС.

По думите му, той не е карантиниран, а е под "домашен арест", а край дома му 10-15 пъти са минавали полицаи.

Костадинов поиска в работната група, предложена от премиера, да има експерти "на паритетен принцип" - тоест, и пълни противници на мерките срещу коронавируса.

"Ако някой е пострадал, вината е на управляващите", заяви той.

"Ако не се разберем със сигурност ще има следващи протести", закани се той.

"Министър Сербезова прояви здрав разум и тук искам да я поздравя за най-мъжкото поведение от страна на всички управляващи. Намери сили в себе си и мъжество, да покани протестиращи и виждате, че нямаше сблъсъци. Ние искаме да излъчим контактна група от специалисти, тъй като не е моя работа или на премиера да анализираме зеления сертификат. Тези специалисти за 10-20 дни да излязат с анализ да се махне или да остане зеления сертификат. Тези специалисти ще са както привърженици на първото отваряне, така и на затварянето, за да може да вземат едно прозрачно решение за зеления сертификат, който ни бе наложен отвън. Той беше наложен от нашите партньори, нашите господари" , каза още той.

#Костадин Костадинов #протест #ПП Въздраждане

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"