(ЛИНК ЗА ГЛАСУВАНЕ) Пловдив спори за най-добра евродестинация за 2022 с Рим, Истанбул и Марбея

Туризъм | 20 януари 2022, четвъртък / 14:30| Показвания:Градът под тепетата - Пловдив, е единственият български, който участва в надпреварата в 13-то издание на престижната класация European Best Destinations

Победителят ще бъде избран чрез онлайн гласуване, вижте как може да участвате

Пловдив е номиниран за „Най-добра европейска дестинация“ за 2022 г. в 13-то издание на престижната класация European Best Destinations. Това е единственият български град, който участва в надпреварата и е поставен в конкуренция с градовете Лондон, Рим, Виена Истанбул, Атина, Прага и др.

„Най-добра европейска дестинация“ е класация на специално подбрани европейски градове, с богато културно-историческо наследство, устойчивост и качество на живот, организирана от водещия уебсайт за туризъм в Европа – EuropeanBestDestinations.com. Настоящото  издание ще се проведе в партньорство с мрежата EDEN на Европейската комисия и медийните партньори Forbes US и Condé Nast Travelers.

„Тази номинация е признание за усилията, които местната власт и туристическият сектор полагат в утвърждаването на Пловдив като туристическа дестинация. Това е и една възможност да насочим фокуса на международната общественост не само към града ни, но и към България“, сподели кметът Здравко Димитров.

Победителят ще бъде избран чрез гласуване на следния линк , в периода от 20 януари до 10 февруари 2022 г. Гласувайте!


Тагове: Пловдив, най-добра европейска дестинация 2022

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси