Арман Бабикян: Ние сме НАТО!

Арман Бабикян: Ние сме НАТО!
A A+ A++ A

Уморих се да слушам знайни и незнайни телевизионни гости, които убедено коментират напрежението между НАТО и Русия и отношението на България?!?! Престанете вече. Що за безумие? Сякаш сме наблюдатели на ООН. Ние сме НАТО. Тук е НАТО. Това заяви по повод ситуацията в Украйна членът на Отровното трио Арман Бабикян.

Става дума за напрежение между нас и агресивни действия на Русия. Защо "агресивни"? Ами като окупираш съседните ми страни си агресивен.Толкова! Не са нужни измислици. Това не е пречка някой да си обича Пушкин, да пие водка и да разправя вицове за Щирлиц. Неграмотното отношение по темата е опасно за България. Не просто за туризма и платноходките, не само за българите, които живеят там, а за нас тук ! Когато показваш като държава, че не различаваш война от мир, добро от зло, приятел и агресор, то не можеш да разчиташ на никого за нищо ! Малоумните изказвания на политици, че сме щели сами да се пазим, трябва да бъдат прекъсвани от водещите, заради несъстоятелност близка до фантазията. Тъпите истории за "славянската любов" също е време да спрат, защото украинците също са славяни и очевидно това не размеква широкото сърце на Путин. Когато външен министър на република Турция заговори за историческите територии на Турция се възпаляват всички бойни перчеми на маса в кръчмата и по студиата с бивши ДС кадри....Когато Путин каже същото за руската близка чужбина, то това се води в реда на нещата????

Живеем в най-богатите и силни съюзи на земята и е добре да не разваляме поне това, въпреки вродения талант да го правим. И руснаците не искат война. Синовете им са по- скъпи от идиотщините на диктатора им. Украина не иска да е част от Русия - не ги харесват и са независими.И Беларус не искат да са част от Русия, въпреки че са съюзници. Помислете за това, докато каните идиоти в медиите, които мерят за колко минути летят ядрените ракети, които и без друго никой не е използвал и няма да използва.

#Арман Бабикян

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Външна политика
Последно от Външна политика

Всички новини от Външна политика »