Плеймейтки и поп-фолк певици жалят за трагично замръналия Наско

Плеймейтки и поп-фолк певици жалят за трагично замръналия Наско
A A+ A++ A

Ромският артистичен персонаж от Бургас, който чалга изпълнителки и известни личности канеха за клиповете си, е издъхнал преди дни от замръзване, а трагичната новина потресе музикалния бранш.

"Един бедняк умря като животно на улицата. Защо държавата не помага на такива хора. Кой знае как ще бъде погребан сега, или просто кремиран и забравен... Тъжен край! Почивай в мир, Наско! Както куче живееше на улицата, така като куче умря на улицата", заяви с тъга певецът от "Пайнер" Ави Бенеди.

С жалостиви постове си спомниха за него още Андреа, Лидия, плеймейтката Дениз Хайрула и други моделки, както и певецът Синан Хасан. Емоционално приема загубата му и фолкпевицата Татяна, която покани Наско в клипа към песента си "Малко коте", което му донесе национална слава. Преди това той беше известен единствено с клипове в социалните мрежи, на които се появяваше с женски дрехи и отрупан с накити, писа "България Днес".

"За съжаление през цялото това време на известност (от 2013 г. насам) нито една институция или по-заможен българин не реагира за осигуряване на подслон и работа за Наско. Имаше крайни комерсиализации - чалга клипове, тотални подигравки с него като снимане на скечове. Ние като оригиналните му откриватели с клип винаги сме били отговорни и макар шеговитото и на границата с неуважително отношение, винаги сме имали нашите спирачки и сме му предоставяли възможно най-доброто отношение. И никога не сме го използвали. Както ние сме се забавлявали - така и той. Нищо не е било насила или с неуважение. Наско с нас се е смял, забавлявал се е, танцувал е. При всяка среща, винаги, винаги сме му давали цигари, кафета и храна. И пари. Питали сме го как е, добре ли е, има ли къде да спи. Отиде си един колоритен образ", обявиха хората, които поддържат официалната страница на починалия Наско във Фейсбук. Бог да го прости!

#Наско

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »