Бесен екшън! Гневен с БМВ опита да блъсне шофьор, заби се в мантинелата

Бесен екшън! Гневен с БМВ опита да блъсне шофьор, заби се в мантинелата
A A+ A++ A

Гневен водач на старо червено БМВ е опитал да блъсне свой колега на пътя между Бургас и Созопол, но се е озовал забит в мантинелата, съобщава "Флагман". Случката се е разиграла малко след 17 ч. в събота, а пострадали, за щастие няма. 

„Около моста при отбивката за Ченгене скеле, видях червеното БМВ да се опитва да засече друг автомобил, сив на цвят. Баварецът криволичеше на пътя и се движеше изключително неадекватно, а скоростта беше около 100-120 км/ч.  Успях внимателно да подмина двете коли, които заради пируетите вече бяха намалили скоростта си и в задното си огледало видях как БМВ-то губи контрол, завърта се няколко пъти на шосето и удря предницата си директно в мантинелата“, разказва един от преките очевидци на инцидента. 

Заради удара в предпазното съоръжение цялата лява лента е останала запушена до идването на полицията. От отсрещната страна на пътя пък се намира спирка, където автобуса си са чакали няколко човека, които също са станали очевидци на екшъна. Те са се притекли на помощ на водача на БМВ-то, който е излязъл от колата си невредим.

Снимката е илюстративна

#екшън #Бургас-Созопол #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"