Шок! Орхан Мурад кръшкал на жена си 15 години, той поискал развод!

Шок! Орхан Мурад кръшкал на жена си 15 години, той поискал развод!
A A+ A++ A

"Все още сме под един покрив с Орхан, докато продадем апартамента. Много го молих да го прехвърлим на детето, но той отказа. Сърцето ме боли, че бащата на Сузанита не мисли по този начин. Орхан не иска да остави нищо на Сузи. Казва: „Тя навърши 18 години, да се оправя“, твърди Шенай, бивша вече съпруга на фолк легендата Орхан Мурад. „Много съм разочарована от Орхан. Може да е страхотен музикант и текстописец, душата на компанията с приятели на маса, но има минуси, които на нас със Сузи, като съпруга и дъщеря, не ни харесват. Апартаментът в Пловдив вече сме го обявили за продан. Спешно ще трябва да си търсим апартамент със Сузи след това. Много грешки направи той. Когато Сузи беше на три годинки, го хванах в първата издънка. След това изневерите бяха още доста. Прощавала съм в името на семейството“, допълва тя.

Парадоксално или не, разводът между двамата поискала не Шенай, а Орхан.

„Орхан поиска развод с мен. Всички общи пари, които сме заработили, остават в неговата сметка“. Орхан платил лечението на Сузанита в клиника за наркозависими, а после дошъл да я види няколко пъти, докато престоявала там.

Отношенията между съпрузите толкова се влошили, че си стигнали дотам Орхан да насърчи жена си да си намери друг за квит. Тя е категорична, че не е била с изпълнителя заради парите му, пише "България днес".

„Имах богат приятел в Дубай, когото оставих, за да мога да съм с Орхан, да му помагам, да тръгнем от нулата, дори от минуса, защото беше ограбен от бившата си жена", отсича Шенай.

 

#орхан мурад #Шенай #изневяра #развод

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"