Андреа втрещи с клипче 18+

Андреа втрещи с клипче 18+
A A+ A++ A

Имаше времена, когато Андреа вадеше хитове и правеше уникален купон. Е, тези времена отминаха, но пък певицата не спира да провокира. Веднъж ще е с безумен фотошоп, друг път ще е с неподходящо облекло, а сега... с поведение в тузарски хотел. Блондинката се е озова как във Велинград и побърза да се похвали, че е отседнала в доста скъп хотел (какъв друг да е?). 

А какво трябва да направи всяка уважаваща себе си фолкпевица, когато е на подобно място? Ами, да се снима по бельо и в безумна поза на някой фотьойл, естествено!

Андреа показва пищните си задни части, за които се твърди, че са оперирани. Бразилското дупе обаче вече сме виждали, но пък признаваме, че Андреа е избрала яка песничка, която върви като фон към видеото. То сякаш цели да впечатли режисьор на 18+ филми.

Парчето се казва "Work" и е на Charlotte Day Wilson.

Докато Андреа се въргаля, зад нея прави впечатление портрет на Уинстън Чърчил, който строго гледа от стената. Защо Андреа е решила да се прави на секссимвол пред един от най-великите политици на XX в., остава мистерия.

Последователите обаче са бесни, ако съдим от коментарите им към видеото. "Излагация", "Нямаш ли срам", "Жалка картинка", "Тотално си откачила" и куп други изказвания в тази посока, пише vbox7.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

#Андреа #клипче

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »