Дара си призна: Имам шантав живот!

Дара си призна: Имам шантав живот!
A A+ A++ A

"Имам шантав живот. Понякога си мисля, че живея в розово балонче. Нямам скука в ежедневието си. Ако имам свободно време, работя върху себе си, уча нови неща", това сподели наскоро Дара пред Мон Дьо в ефира на Нова тв. Добави обаче и още нещо, което шокира феновете й!

Изпълнителката заговори за скука и реши да обръне рязко плочата с една случка от преди време, след която се прибрала направо разбита. Става дума за луд купон, на който Дара се пребила толкова зверски, че си е направила дискова херния.

Изпълнителката добави още, че в обществото има грешни представи за нея.

 "Едната е, че съм много надменна, другата е, че съм супер шашава, хиперактивна. Не е така. Хората ме познават откакто съм на 17. Няма как на 17 един тийнейджър да бъде супер смирен и да бъде много добър в час. Аз никога не съм била такава".

Стана ясно още, че миналата година е била доста трудна за певицата.

"Доста неща ми минават през главата. Как можех по най-добрия начин да израсна, да стана най-добрата версия на себе си, ама да не изключа нещо случайно, всичко да остане както си е, просто да добавям още неща… Намирането дойде към края на годината. По-скоро цялата година беше в губене и търсене. През цялото време бях в битка със себе си", сподели тя, без да назовава в конкретика за какви проблеми точно става дума, пише "Марица".

 

 

#Дара

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »