ВИДЕО Никка на Киро Скалата пред Novinite.bg: "Черешката" ме цензурира, водят се по Новия световен ред

ВИДЕО Никка на Киро Скалата пред Novinite.bg: "Черешката" ме цензурира, водят се по Новия световен ред
A A+ A++ A

Никол Стоянова-Никка, позната от шоуто "Крале на силата", създадено от Кирил Вълчев Скaлата, беше новата звезда в наскоро излъчен епизод на "Черешката на тортата". Нейното участие бе доста противоречиво, предизвиквайки коменари от "Осанна" до "Разпни". При всички положение обаче изявата на русокосата секси къдравелка е най-запомнящото се от доста време насам и удари в земята по рейтинг значително по-известни личности. Определено участието й може да се нарече помпозно. Ето какви подробности, невидими за зрителите, Никка разкри спациално за читателите на Novinite.bg.

"Основният ми мотив за участие в това телевизионно шоу беше възможността да представя, първото си авторско музикално парче с революционен текст, написан от Киро Скалата " Не си РОБот". Както знаем, освен кулинарните изпитания, всеки е длъжен да организира изненада за гостите си. Освен каляската-лимузина, с която събрах участниците, десертите сервирах в музикалния салон, където изнесох 30-минутна програма под акомпанимента на композитора Румен Михалев. За съжаление казионните медии, обслужващи Новия Световен Ред налагащ терор и отказ от Свободата, не излъчиха парчето ми.

Ще коментирам с щрих от моята песен "Живеем в крайни времена в борба за вечната душа в свят изпълнен с лъжа!".

Днес дори децата знаят, че за около час телевизионен материал са заснети около 20 часа видео. Излъчва се това, което диктува режисурата, сценарият и политиката, която продуцентите следват под натиска на финансите. Това, разбира се, ме мотивира да запиша парчето в студио, да заснема клип и да продължа съпротивата срещу матрицата на измамата.

В цензурираната телевизионна версия, не можахте да видите доста полезна и любопитна информация, която ще споделя специално за вас. За да подобрите вкуса и намалите отровите в месото, зеленчуците и плодовете - е необходимо да ги накисвате в пречистена, антибактериална, алкална и структурирана вода. Съществува такова японско изобретение, предлагано на пазара, като американски продукт, което се връзва към чешмата в кухнята. За онези, които не могат да си го позволят, съществува друга евтина и достъпна алтернатива. С този метод намалявате значително пестицидите, фунгоцидите, хербецидите, антибиотиците, паразитите и консервиращите агенти привнесени с "модерното " земеделие и животновъдство.

Внимателно подбирайте солта в дома си, тя съдържа отрова, прикрита под наименованието анти слепващи агенти - Е 536 - калиев фероцианид, Е 535 - натриев фероцианид. Цианидните соли са силно отровни и блокират клетъчното дишане, натрупват се и водят до смърт. Интересно защо някой не иска тази информация да стигне до широката публика...

За почитателите на епикурейството, ще споделя, че седем-степенното меню, което бях подготвила в "Черешката", беше подредено според принципите на аристократичното гурме изкуство. Напитките за всеки етап от менюто бяха представени от опитен сомелиер. Вината обхващаха световни изби от Нова Зеландия, Южна Франция, Тоскана, Португалия и Испания, разбира се разядката започна с националната ни сила и универсално лекарство - домашна ракия.

Задачата от шеф Манчев, който си е просто готвач, беше кюфте. Иначе казано - традиционна храна носеща своите дълбоки корени в Персийската империя в превод означаващо натрошено месо. Това ми предостави възможност да сервирам двата варианта кюфте от свинско и картоф. Гарнитури в отделни блюда, за да отделя месото от растенията, българска лютеница, туршия, варен боб, пържен картоф и Барабойник от Троянско - с месо, лук и чубрица.

Дълбочина на вкуса и нова палитра от замайващи усещания добави Кръвта на БИК - испанско червено вино, продукт на династията Торес, най-големия винопроизводител в Испания, основана през 1870. Тази тежка резерва букет от 60% Кариньена, 25% Гарнача Тинта и 15% Сира с кадифени танини и елегантен вкус на дребни, тъмни горски плодове боровинки и черно френско грозде прехвърли летвата на опиянение и удоволствие във фаза на мекота и безтегловност, в която искаш времето да спре.

Българската традиция поставя посрещането на гости, като нещо важно и специално, понякога се подготвяме с дни. Опитах се да създам приключение, емоционален отпечатък и спомен, подкрепен от видео и снимки за мен и присъстващите. Знам, че фон за добро настроения, разтуха, отпускане на душата и създаване на приятелства е красивата обстановка, хубавото вино и добрата храна".

#Киро Скалата #Черешката на тортата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »