Как зодиите ще прекарат Свети Валентин

Как зодиите ще прекарат Свети Валентин
A A+ A++ A

Овен

Не бъдете прекалено взискателни към половинката си. Това ще доведе само до излишни свади. Прекарайте деня спокойно, без много, много ходене напред-назад. А вечерта заложете на романтична вечеря.

Телец

Най-хубаво ще си изкарате празника у дома. Украсете с балони, заложете на хубаво вино и изискана храна. Отдайте се на приятни разговори с половинката и завършете подобаващо вечерта в леглото.

Близнаци

Денят ви ще е напрегнат, а вие имате навика да си изкарвате нервите на най-близките. Много важно е да не налагате мнението си и да оставите партньорът да организира празника. Освен това помнете, че този период изобщо не е подходящ за сериозни разговори. Изживейте си мига и толкова.

Рак

На 14 февруари ще трябва да направите някакъв компромис или пък жест към своя партньор. При това в никакъв случай не бива да му натяквате, че се жертвате заради него. Приемете го просто като благородна постъпка. Ако го направите, ви чака много приятен и емоционален празник.

Лъв

Имате желание за фанфари и бурно празнуване и определено ще е добре да му се отдадете. Посетете шумно и весело заведение и ще си изкарате чудесно с партньора. Ако пък не сте обвързани, то бъдете готови за доста интересни запознанства в късните часове на нощта.

Дева

На повечето от вас хич не им е до празнуване, но ще трябва да промените нагласата си. 14 Февруари се очертава чудесен ден за вас, особено, ако посетите с половинката си някакво интересно събитие, отидете на театър, а защо не и на кратка екскурзия.

Везни

Бъдете готови за големи харчове. Ще ви се иска да зарадвате любимия човек със скъп подарък и звездите ви съветват да го направите без колебание. Ще видите, че радостта му ще накара похарчената сума да ви изглежда смешна. Купете подаръка на 13 Февруари.

Скорпион

Вашият партньор ще се чувства доста по-особено днес. Ще преиначава всяка ваша дума, колкото и добронамерена да е тя. Затова съветът към вас е да заложите на искрените признания и благодарности, че този човек е до вас и ви обича. Това ще промени негативната му нагласа и ще направи празника ви много вълнуващ.

Стрелец

Ако от доста време обмисляте някаква сериозна стъпка в интимния ви живот (независимо каква), сега е моментът да я направите. 14 Февруари за вас е ден на важна промяна и ако я осъществите, ще ви донесе само положителни резултати в последствие.

Козирог

Може би вашият партньор няма да ви поднесе изненадата, която ви се иска, но вие не трябва да се цупите. Напротив, 14 февруари е ден, в който трябва да изкажете вашата благодарност. Дръжте се мило и топло и ще видите, че празникът ви ще бъде по-прекрасен дори от първоначалните ви очаквания.

Водолей

Ще получите не само чудесна изненада, но има голяма вероятност да ви предложат брак! Звездите съветват да отговорите положително само, ако наистина го искате, а не под влиянието на емоцията и романтичната обстановка.

Риби

Независимо дали сте обвързани, на 14 Февруари ще има много обожатели около вас. Ако си нямате партньор, спокойно се отдайте на флирт, но сериозно се отнесете само към този, който спечели истински симпатиите ви. В случай, че си имате партньор, бъдете деликатни и дистанцирани с ухажорите, за да не го обидите.

#Свети Валентин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »