На мотика! Пияната Адел яхна пилон, включи се в конкурс по стриптийз в гей клуб

На мотика! Пияната Адел яхна пилон, включи се в конкурс по стриптийз в гей клуб
A A+ A++ A

Британската певица Адел се включи в конкурс по стриптийз в лондонски гей клуб, съобщи Daily Mail. Звездата танцувала на пилон, облечена в костюм с панталон за 3280 паунда на луксозната италианска марка Fendi. В един момент посетителите на заведението забелязали, че слизайки от сцената, изпълнителката се е разхвърляла по сутиен.

Пияната Адел след това запяла култовия хит It's Raining Men („Валят мъже“) с компанията си. Посетители успели да снимат шоуто й.

По-късно домакините на G-A-Y's Porn Idol помолили певицата да се върне на подиума и да обяви победителя или победителката в конкурса, водещ на който била известна драг куийн (травестит, мъж артист, който използва женски образи на сцената). Адел сама избрала печелившата: на сцената излязло посоченото от нея момиче в шорти, прикриващо с ръце голата си гръд. Звездата произнесла реч колко много й харесва да бъде жена. „Ние обичаме жените, дяволските жени, не е ли така? Да, аз избирам нея, виждам, че ти си адски красива, адски мила, адски уверена в себе си сред всички тези мъже наоколо. Харесва ни да бъдем ши..ни жени, не е ли така?“, заявила Адел от сцената на гей клуба.

На 9 февруари първата след 6 години пауза композиция на Адел Easy On Me получи награда BRIT в категорията „Песен на годината“. Новият й албум „30“ стана най-продаваният за 2021 г.: за 6 седмици от него са били закупени над 600 000 копия. Певицата посвети наградата на сина си и на бившия си съпруг Саймън Конеки.

#Адел #пияна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »