Масови автокражби в София, граждани питат: Къде е Рашков, къде е полицията?

Масови автокражби в София, граждани питат: Къде е Рашков, къде е полицията?
A A+ A++ A

Масови кражби в няколко столични квартала. Този път потърпевшите са в Банишора. Гражданите на столичния квартал са жертви на автоджамбази.  

"Напоследък се върнахме 90-те години. Всяка сутрин някой изпищявата – рязани гуми, разбити прозорци на коли, откраднати коли. Не вярвам, че през 2022 г .се връщаме във времената на кражби на всичко – от чистачки, до гуми и бензин. Най-фрапиращото е, че от няколко месеца не виждаме полицейско присъствие в квартала, а така крадците де чувстват удобно", разказа пред БНТ Васил Пеев - потърпевш.

Не им ли е неудобно на Бойко Рашков и на шефа на Второ РПУ. Уж влизаме в Шенген и Еврозоната, ще пазим Украйна, а не можем да опазим един квартал от кокошкарски кражби, допълни той. 

"Ежедневно банишорци са жертви на кражби. Сигнали има, но резултати не. За сметка на това имаше хиляди полицаи в центъра на София за един марш и едно събиране на 20-30 души (бел. авт. – Луковмарш и антифашистко шествие), каза Христо Иванов, администратор на групата на Банишора, в която ежедневно жители се оплакват от посегателства. 

 

#Рашков #полиция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »