Божигол крие ново гадже в Италия

Божигол крие ново гадже в Италия
A A+ A++ A

Валери Божинов крие ново гадже в Италия. Изгората на футболиста е итaлианка, двамата се познават от дълго време, но искрите припламнали едва в последните месеци, предаде „Телеграф“.

Според запознати дамата на сърцето на Божинов е майка на едно дете. Валери пази ревностно в тайна самоличността й. Красавицата гостува почти всеки месец на футболиста в София. Но още не се е преместила за постоянно да живее в България, макар че все по-често е засичана в столичния квартал „Лозенец“, където е домът на бившия футболен ас.

В София двамата често са засичани да пазаруват в едни от най-скъпите маркови магазини. Божинов е популярен с щедростта си и че не пести пари за любимите жени.

Любовта се случила за сефте, когато Валери Божинов замина за Италия малко преди да бъде обявена първата вълна на пандемията през 2020. Самотата му на Апенините станала причина двамата да се сближат.

За разлика от предишни връзки новата изгора на Божинов не е по-голяма от него. Този път тя е блондинка, както навремето бе и певицата Алисия.

Божинката вчера чукна 36, без нов отбор, но с нова изгора в сърцето си. Новогодишните празници той прекара на топло на Малдивите.

Той често споделяше с последователите си в мрежата клипове от плажовете там, а приближени до футболиста разказват, че русата мацка е прекарала празниците с него на острова.

#Валери Божинов #ново гадже

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »