Депутатка влиза в комедийно шоу

Депутатка влиза в комедийно шоу
A A+ A++ A

Народната представителка от "Демократична България" Елисавета Белобрадова е част от хумористично представление, което ще се проведе на 7 март тази година в зала 1 на НДК.

Депутатка ще споделя шеги и любопитни размисли за живота заедно с още 6 жени, сред които са певицата Алекс Раева и актрисата Мария Силвестър, която влиза в ролята на водеща. Представлението One night stand (от англ. - "Една нощувка") вече се е играло - за последно преди пандемията, като създателите уточняват, че всеки път темите и хумористичните заигравки са различни, пише "България Днес".

"Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова и Оля Антонова ще засегнат най-чувствителните теми за секса, оргазмите и термометъра в едночасов комедиен маратон, който ще остави душата ви като разграден двор", се казва в представянето на предишно издание на стендъп комедията (разказване на шеги на сцена на живо пред публика).

"Съдбата ме замесва с шест ненормални жени! Те са диви, смешни, самоиронични, прями, мъдри и могат да готвят мусака. На сцената на зала 1 на НДК ще ви скъсаме от смях. Може да е, защото сме много добри, но може и да е, защото сме много зле... Елате да видите, но побързайте, защото се оказа, че има доста хора, които искат да видят как се излагаме", коментира Алекс Раева, която с удоволствие се включва в предизвикателството.

"След последната ви среща с тях затвориха държавата. Очакваме ви за огромна доза смях, философски размисли и неща, които по-добре да си кажем в тесен кръг. На събитието ще се допускат гости със зелен сертификат, антигенен тест или валиден ПСР тест. На това събитие няма да може да влезете с билетите си за отменени събития поради конкретно закупуване на билети с номер на място", посочват организатори на събитието.

#елисавета белобрадова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"