Удариха Лили в земята! 400 лв за ВИП-сепаре за концерт на Галена и Азис в Студентски

Удариха Лили в земята! 400 лв за ВИП-сепаре за концерт на Галена и Азис в Студентски
A A+ A++ A

Най-голямата изява у нас след началото на пандемията е планирана за 28 май тази година в столичната зала "Христо Ботев", която се намира в Студентски град. Концертът е обявен като най-мащабното студентско парти и скоро след обявяването на датата сериозна част от местата в залата вече са разпродадени.

Галина и Криско вече имат няколко дуета заедно, като всички са в попфолк звучене. Азис също записа хит с колежката си, така че на сцената определено ще се заложи на дуетите. В програмата с изпълнители присъства и набиращият популярност Меди. Не по-малко ексцентрично присъствие ще има и зад музикалния пулт. Там ще бъдат диджей Дамян със станалия известен в пандемията негов асистент Яворчо.

Колосалните 400 лева струва резервация на ВИП сепаре в столичната зала. Офертата е за до 12 човека с включена консумация на тази стойност, осигуряваща най-добра видимост към сцената и отделен вход. В цената не е включен билет за вход, който варира от 20 до 40 лева, Отделно трябва да се платят и още минимум 1500 лв. за консумация, с което удоволствието да гледате Галена и Азис на живо става наистина скъпо удоволствие.

Справка показва, че билетите от 20 и 30 лева вече са разграбени. За 150 лева за вход получавате достъп до бар, а ако искате да слушате чалга хитове, седнали на маса пред сцената, трябва да броите поне две стотачки, като може да сте максимум 7 души, писа България Днес.

От началото на пандемията концертите са изключителна рядкост, като дори гигантът "Пайнер" спря да събира звездите си пред публика, допълва hotarena.bg.

 

 

 

 

 

 

#Азис #Галена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"