Гани се отърва от детето, дава го на баща му да си го гледа

Гани се отърва от детето, дава го на баща му да си го гледа
A A+ A++ A

Джулиана Гани доброволно е отстъпила родителските права на сина си в полза на бившия си Илиян Найденов.

Преди дни бе делото за попечителството на наследника им Давид. В медиите се появи информация, че малката Джулка е загубила съдебния спор. Но истината се оказва различна.

По думите на Джулиана процесът за правата може да продължи с години. А това ще навреди най-вече на рожбата й.

"Към този момент не съм загубила родителските права, нито пък съдът ми ги е отнел. С Илиян сключихме споразумение. Така Давид ще има лични отношения и време и с двамата си родители. Надявам се, че няма да има напрежение и синът ми ще расте като здраво и щастливо дете. Поставям него над всички свои желания. Правя компромис с майчинския си инстинкт в името на бъдещето на сина ни. Вслушах се и в думите на адвоката ми, който смята, че дори и най-лошата спогодба е по-добра и от най-доброто съдебно решение. По този начин запазвам и нормални отношения с Илиян, като занапред двамата заедно ще взимаме всички важни решения за бъдещето на Давид", разказа пред "България Днес" Джулиана.

Действията на Гани са продиктувани само и единствено в интерес на първородната й рожба. Тя не се е виждала със сина си вече няколко месеца.

"Именно поради тези причини реших да сключа споразумение с Илиян и съдебното дело за родителските права да бъде прекратено. Делото беше инициирано от бившата ми половинка. Първоначално бях непреклонна и не исках да отстъпя, но виждах, че това няма да доведе до нищо конструктивно. Адвокатът ми също ме посъветва, че трябва да надвия егото си в името на Давид. Във всички мои решения съм се ръководила само и единствено от желанието ми Давид да се развива като здраво и пълноценно дете. За да се случи това, малкият има нужда да общува и с двамата си родители, а в същото време те да имат и нормална комуникация помежду си. В последните месеци това беше изключително трудно за мен и баща му Илиян Найденов", каза още Гани.

Тя поясни пред вестника, че разводът между нея и бизнесменът още тече. Официалната раздяла между двамата ще бъде след месеци.

#Джулиана Гани

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници