Ето какъв подарък получи за 18-ия си РД синът на Румен Радев

Ето какъв подарък получи за 18-ия си РД синът на Румен Радев
A A+ A++ A

За пълнолетието си синът на президента Румен Радев е получил от родителите си автомобил. Георги Радев се подвизава из столичните булеварди с кола на немската марка „Ауди“, с която се хвали и пред приятелите си в социалните мрежи, пише вестник Ретро.

Неопитният зад волана дванадесетокласник обаче вече има зад гърба си едно регистрирано произшествие, което му се се случило още на първите му седмици стаж зад волана в края на миналата година. Георги бутнал леко друг автомобил, който пък се забил в трети. Инцидентът се случил на метри от 1-во РПУ на кръстовището на ул. „Николай Коперник“ и бул. „Шипченски проход“ в „Слатина“, където живее Георги с майка си и сестра си след развода на родителите им. За щастие нямало пострадали при инцидента.

Засега кака му Дарина, която е втора година студентка в НАТФИЗ, се представя като по-уравновесен и внимателен шофьор. Тя също получи автомобил от баща си и майка си, но не докато все още бе ученичка, а едва след абитуриентския ѝ бал. Колата беше закупена малко след като я приеха в Театралната академия, за да може Дарина да се придвижва спокойно в столицата, защото често занятията в НАТФИЗ продължават до късно вечер. Тя искала да разчита на собствен превоз, оставайки да репетира до тъмни доби. Щерката на Радев за разлика от сина му се спря на доста по-компактен и непретенциозен автомобил. Бъдещата актриса се движи с малко френско пежо, което е типично дамски модел. Автомобилът ѝ е закупен втора употреба и цената му е между 7 и 8 хиляди лева. 

От друга страна, брат ѝ Георги дружи предимно с футболисти и деца от заможни семейства и приятелите му от компанията се конкурирали помежду си с луксозните си автомобили. Макар да прекрати спортната си кариера, синът на президента продължава да се движи във футболните среди. Той изненадващо напусна младежкия отбор на ЦСКА, където имаше шанса да играе едва няколко месеца. От новия футболен сезон името му не присъства в картотеката на играчите на клуба след серия от мачове, на които бил на резервната скамейка. Причината за напускането му от клуба не е известна, но фактът, че не е бил поканен в друг отбор и не се е върнал в бившия си тим „Барокко спорт“, говори, че вероятно Георги се е отказал от спортните си амбиции. Напролет му предстои да бъде абитуриент и да кандидатства в университет.

#Георги Радев #Румен Радев #ЧРД #Ауди

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници