Проф. Слатински: Дано майките с черни забрадки да намерят сили и да разрушат безчовечния путинов режим

Проф. Слатински: Дано майките с черни забрадки да намерят сили и да разрушат безчовечния путинов режим
A A+ A++ A

Професор Николай Слатински е експерт по национална сигурност и анализатор. Той е сред хората, които имат най-меродавно мнение за случващото се в Украйна и Русия, защото е завършил университет в град Харков, който по онова време е бил част от СССР.

ЕТО КАКВО НАПИСА НИКОЛАЙ СЛАТИНСКИ:

Руски момчета, загинали заради безумието на Путин! Техните майки ще бъдат до края на живота си (ако това тяхното вече ще е живот) с черни забрадки.

И колко още такива момчета са жертва на този сатрап?

Хиляди!!!!

И колко още от тях лежат из украинските поля неприбрани от собствените им другари?

Хиляди!!!!

И колко още са изгаряни сякаш непотребни вторични суровини в подвижните крематориуми на една загубила лице и разум армия?

Хиляди!!!!

И колко още ще бъдат върнати в Русия в черни чували като Груз 200?

Хиляди!!!!

Никога никой, откакто Русия съществува, не е ценил там живота на обикновените хора. Винаги се е воювало не с умение, а с число. В пещта и пастта на войната властниците и генералите са хвърляли най-евтиния ресурс в Русия - човешките същества...

Човекът в Русия е бил неизменно или пушечно месо за амбициите и психическите увреждания на императори, царе, генерални секретари, президенти; или пък винтче в деспотична и ретроградна, репресивна и реакционна система.

Като студент някога в Харков, бях още много незрял, но като наблюдавах отвътре и отблизо Съветския съюз, винаги съм се питал и това може да се прочете в моите запазени дневници от онова време - каква е тази държава, която се кълне, че прави всичко в името на народа, а пукната копейка не дава за живота на отделния човек!?

През 80-те години на миналия век видях с очите си майките на убитите руски момчета - с черни забрадки и свещи в ръка, мълчаливо вървят из града в траурно шествие - бях потресен от тази печална гледка.

Затова казвам: Не Рейгън, не Западът, не капитализмът, не демокрацията - руските майки в черни забрадки, скърбящи за своите синове, разрушиха деспотичното, тоталитарно, склеротизирало и безчовечно общество на совок (съветския соц).

Надявам се и сега майките с черни забрадки в Русия да намерят същите сили и смелост и да разрушат прогнилия и безчовечен путинов режим. Режим, отнел им най-свидното - техните деца.

#Николай Слатински #Русия #Владимир Путин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"