Невероятно! На Андре Токев му харесва в затвора ВИДЕО

Невероятно! На Андре Токев му харесва в затвора ВИДЕО
A A+ A++ A

Затворническото общежитие е приятно място, заяви осъденият за каране в пияно състояние шеф Андре Токев, който излежава присъдата си в Казичене. Готвачът говори пред Мартин Карбовски и твърди, че в кауша му харесва, защото има време да тренира и чете, пише Hotnews.bg.

„Тук в затвора осъзнаваш много неща по друг начин“, казва още Токев, който настоява, че причината за изцепката му на Околовръстното шосе е стресът, в който живеел през последните години. „Бях доста прегорял и сега мога по-добре да си помисля за миналото, настоящето и бъдещето“, обяснява готвачът, който демонстрира яки мускули заради редовните тренировки зад решетките.

Сред останалите в Казичане затворници има и хора, които са били гости на шефа в ресторанта му. Журналистът пък остана повече от изненадан, защото след десетки интервюта с лишени от свобода, за пръв път попада на човек, който смята, че си е заслужил наказанието.

Зрителите на първата част на интервюто, с което Карбовски се завръща в youtube, признаха, че Токев заслужава адмирации заради решението си да влезе в затвора и да се покае. „Готин човек с човешки пороци и дано наистина си вземе поука за шофирането“, пише зрител. „Няма по-човешко, истински човешко, нещо като да си признаеш грешката и да поемеш отговорност. Страхотно интервю!“, коментира друг.

#андре токев #наказание #затвор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"