Петков метна нова стрела по Гешев, нахвали МВР и Рашков

Петков метна нова стрела по Гешев, нахвали МВР и Рашков
A A+ A++ A

Поздравявам МВР за това, че имахме честни избори. Факт е, че в момента партиите в парламента са позиционирани така, както българският народ ги е избрал. Поздравявам вас и министър Рашков за това, че законността се връща в България. Вече няма никой над закона." Това заяви премиерът Кирил Петков във връзка с публичен отчет на дейността на МВР за 2021.

По думите му "в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. "Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона", допълни премиерът, цитиран от Дарик.

"Прокуратурата в България не работи. Факт е, че г-н Гешев е абсолютно компрометиран вече. Той е компрометиран даже на ниво ЕС", добави Петков.

По думите му "в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. "Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона", допълни премиерът.

ГД "Национална полиция" представя годишния си отчет. На изслушването на доклада присъстваха премиерът Кирил Петков и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

#Бойко Рашков #МВР #Кирил Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"