Борисов: Компромати, чекмеджета, долари - няма тема, по която да се отчете успех (ВИДЕО)

Борисов: Компромати, чекмеджета, долари - няма тема, по която да се отчете успех (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Стига се до там, че се бият в Министерството на земеделието, зам.-министри се бият, сцепени вежди, кьотек. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе на посещение във Варна заедно с кмета на града Иван Портних и други политически представители на партията.

"Тихомълком само се сменят зам.-министри, не ви ли прави впечатление в Министерството на земеделието", добави Борисов. Не е смешно, тъжно е, това е промяната, това промениха. Така подлъгаха хората, с този меморандум, който подписаха за 1 млрд. долара. Ако ДАНС са ги проверили през търсачката в Google, то излиза само корупция. Вече е подписан меморандум, заяви още той.

"Никога не съм имал злато. Компромати, чекмеджета, долари - няма тема, по която да се отчете успех", добави Борисов. Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията. Повече той не може да каже думата корупция, с един меморандум за 1 млрд. долара се замазаха и приключиха, подчерта Борисов, цитиран от БГНЕС.

Борисов също така нареди на парламентарната група на ГЕРБ да не внася и гласува вот на недоверие към правителството, тъй като, по думите му, "това само ще ги консолидира".  "Стига се до там, че се бият в Министерството на земеделието, зам.-министри се бият, сцепени вежди, кьотек". И даде и за пример разногласията в коалицията по отношение на кандидатурата за нов гуверньор на БНБ. За поста се борят Андрей Гюров от "Продължаваме промяната" и Любомир Каримански от "Има такъв народ".

Снимка: Стоп кадър

 

#Варна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"