Каримански ще съди Асен Василев

Политика | 10 април 2022, неделя / 16:39| Показвания:Любомир Каримански ще заведе дело срещу вицепремиера Асен Василев, тъй като се чувства засегнат от думите му. Новината съобщи Ива Митева от ИТН пред БТВ, съобщава Марица.

„Вчера в едно радио един вицепремиер си позволи да каже, че господин Каримански е сложил подписа си с под документ, с който са откраднати 1 милион лева от служител на банката. Не може така да се хвърля кал върху хората. Не може с такава лекота това да се прави и затова е съдебната ни система. Надявам се тя да даде отговорите на всички въпроси“, отбеляза Ива Митева.

За предложението на „Демократична България“ и БСП кандидатурите за управител на БНБ да бъдат оттеглени Ива Митева коментира, че това не е решение. Ако направим това, няма смисъл да бъдем повече в Народното събрание.

Заради ситуацията около избора на управител на БНБ, лидерите на партиите в управляващата коалиция се събират на Коалиционен съвет. 

Изборът на гуверньор предизвика напрежение между „Има такъв народ“ и „Продължаваме промяната“. В петък кандидатът на ИТН Любомир Каримански  съобщи, че е получил заплахи да се откаже от състезанието с конкурента си Андрей Гюров от ПП.

 


Тагове: любомир каримански, съд, Асен Василев

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси