Синът на Милен Цветков разплака мрежата със спомен за него (СНИМКИ)

Синът на Милен Цветков разплака мрежата със спомен за него (СНИМКИ)
A A+ A++ A

Синът на Милен Цветков - Боян трогна социалните мрежи. Причината бе посто по повод двегодишнината от смъртта на баща му.

Известният журналист загина на 19 април 2020 година като джип, шофиран от Кристиан Николов, се заби със скорост от 99 км/ч. в колата му, която чака на червен светофар до голям търговски център в столицата. В кръвта на Кристиан Николов бяха открити няколко вида наркотични вещества, сред които кокаин, метамфетамин и канабис, напомня "Телеграф"

На днешния ден синът на Милен Цветков написа в Инстаграм послание за баща си: 

"Баща ми не обичаше клишетата, нито сърцераздирателните послания. Той ме научи на много- показа ми света по неговия начин, така, както той го разбира. Понякога ми се караше, на моменти беше строг, но знаех, че ме обича безусловно.Мама казва, че връзката ми с него е специална и най- големият и важен урок, който е дал на всички ни е, че няма значение човек, колко е бил богат или успешен, а колко достойно е живял, никога не е предавал принципите си и винаги е отстоявал позициите си, въпреки всичко. Това беше ТОЙ", завършва Боян Цветков. 

Снимка: Нова тв

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Boyan Tsvetkov (@boyan_mtsvetkov)

#Милен Цветков #син #мрежа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »