Навални обвини "палачите" на Путин, че са убили човек в Буча, защото му е съименник

Навални обвини "палачите" на Путин, че са убили човек в Буча, защото му е съименник
A A+ A++ A

Опозиционният лидер Алексей Навални, който бе тикнат в затвора по безумно изфабрикувани причини в Русия, излезе с интересна публикация:

До труповете на земята лежи паспорт с име "Навални". Това е един от загиналите в украинското село Буча. Навални Иля Иванович. Всички обстоятелства сочат, че е бил убит заради фамилията си. Ето защо хвърлиха паспорта до себе си демонстративно. Путинските палачи на напълно невинен човек (е, как иначе да ги наречем? не и "руски войници"), убит, защото сме от едно семейство с него. Явно са се надявали, че са роднини.

Не знам дали ми е роднина. Той е от същото село като баща ми. Така де, може и роднина, но като цяло в това село има много Навалци.

Спомням си, когато бях дете, бях съкрушен като гледам паметника на загиналите във Великата Родина. Свикнал съм, че фамилията ми е рядкост, а има няколко Навални подред.

Е, сега ще има още един паметник на загиналите във войната в Украйна, където наред с други ще бъде Навални Иля Иванович 1961 г.р.

И тази война беше отприщена и от един безпочвен маниак, обсебен от някакви лъжци за геополитика, история и организация на света. Този маниак няма да се спре. Той е като наркотик, пристрастен към смъртта, войната и лъжите - има нужда от тях, за да запази властта.

Дълг на всеки е да даде поне някакъв, поне най-малък принос за спиране на тази война и сваляне на Путин от власт. Протестирайте където можете и както можете. Бездействието е най-лошото. И сега последствията от него са смърт.

#Алексей Навални #Буча

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници