Унизената Глория отвърна на Кали и Тото

Унизената Глория отвърна на Кали и Тото
A A+ A++ A

Скандалът в поп фолка, забъркан от Тото и Кали, придобива нови измерения. На удара отвърна самата Глория, която е много обидена на двамата за лошите им думи към нея. Припомняме, че Кали беше гост в онлайн предаването на рапъра и подхванаха тема кой фолк изпълнител има хитове и кой няма. Тогава Тото от  "СкандаУ" заяви, че Глория няма нито един хит, а Кали по никакъв начин не защити колежката си. 

"Някои хора ще ти кажат, че има хитове. Например: "Ако бях се родила река", заяви Кали пред Тото, който пък съвсем отписа Глория от листата на големите имена в бранша. Много меломани скочиха срещу тях и защитиха любимката си, а реакцията на Глория не закъсня и посече жестоко колегите си, които си позволиха да я нападнат. 

"Благодаря на моята вярна публика и на всички медии, които ме подкрепиха, относно нападките на двамата изпълнители в тяхно интервю, неотдавна ! ..Обидно е и за моите фенове, защото те имат вкус и те решават какво да слушат!

Разочарована съм и ми е болно, защото никога нищо лошо не съм казала през всичките тези години, не съм коментирала колега или неговата работа, това го няма в моя речник и е под достойнството ми!

Всеки има своя публика и свои хитове! Напротив, уважавам труда на всеки артист и зная през какво минават колегите, за да направят една песен и да я поднесат на аудиторията! С какво заслужих такова отношение ..?! Бъдете здрави, по-позитивни и постоянни в работата си! Аз ще забравя ...,бързо", отвърна Глория на нападките на Кали и Тото, пише show.blitz.bg.

 

 

 

#Глория #тото #Кали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »