Нинова към Борисов: За вас е важна доставка на оръжия, за нас храната и доходите на хората

Нинова към Борисов: За вас е важна доставка на оръжия, за нас храната и доходите на хората
A A+ A++ A

За вас е важна доставка на оръжия, за нас храната и доходите на хората. Това написа във „Фейсбук“ вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова.

„Господин Борисов, не Корнелия Нинова, а българската индустрия, предприятията, които осигуряват 85% от добавената стойност на БВП и 82% от работните места, искат да продължат преговорите с „Газпром“. Те заявиха това вчера в министерството, където стояхме заедно. Аз говоря от тяхно име, вие от чие го правите?“, пита тя лидера на ГЕРБ.

„Прибавете към тях и хилядите земеделски производители, които виждат спасение в продължаване на доставките по досегашния договор. Знам, че българският национален интерес не ви е приоритет, но за нас е. Искаме българските фабрики да работят, да има работни места, да има български плодове и зеленчуци, мляко и месо“, пише Корнелия Нинова.

Тя се обръща към Бойко Борисов с думите: „Вие може да си демагогствате колкото искате, защото имахте достатъчно време да управлявате, а сега нищо не зависи от вас, но ние трябва да си свършим работата и да защитим българската икономика, индустрия и селско стопанство“.

#Нинова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"