Салах след изумителният обрат на Реал срещу Сити: Имаме сметки за уреждане

Салах след изумителният обрат на Реал срещу Сити: Имаме сметки за уреждане
A A+ A++ A

Щението на Мохамед Салах се изпълни, след като нападателят си пожела Реал Мадрид за съперник на Ливърпул във финала на Шампионската лига.

Невероятният обрат на Кралете, които снощи губеха до 90-ата минута, но после биха с 3:1 срещу Манчестър Сити осигури нов финал между двата отбора, а египтянинът веднага след случилото се коментира в Туитър и Инстаграм: „Имаме сметки за уреждане!”.

Това ще бъде повторение на сблъсъка от 2018-а година, който Реал спечели с 3:1. Тогава обаче Салах бе контузен от Серхио Рамос преди единоборство и трябваше да бъде заменен с извадено рамо.

В онзи мач резервата на испанците Гарет Бейл също излезе на сцената, за да отбележи два страхотни гола. Сега обаче мнозина смятат, че е дошло време за реванш, а публикацията на Салах бе одобрена и от Рио Фърдинанд.

„Харесва ми. Той е директен и искрен. Обикновено играчите отговарят на въпрос кой искат за съперник с „не знам или не съм сигурен”. Той обаче има недовършена работа с Реал и не е забравил действието на Серхио Рамос. Именно това го мотивира и аз му желая успех” коментира Рио в студиото на „БТ Спорт”. 

Мач №1 в клубния футбол е в Париж на 28 май. В него реал ще гони 14-и трофей от ШЛ, а Ливърпул - седми.

#Реал Мадрид #Ливърпул #ШЛ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »