Първият мъж на Гала откри любовта

Първият мъж на Гала откри любовта
A A+ A++ A

Бившият мъж на Гала окончателно скъса връзката с миналото. Бизнесменът Константин Будев е открил щастието с уважавана банкерка, като любовта им е от почти 10 години. Двамата дори са станали законно семейство и са се оженили, пише „Уикенд“.

За разлика от бившата си съпруга и сегашния й спътник Стефан, Косьо не е особено активен в светския живот и едва няколко пъти се е появявал публично с новата си изгора. Бизнесменът има дъщеря Мари от тв водещата на "На кафе" и още една – Анна, от първия си брак.

„Вярвам в семейството и смятам, че едно от големите разочарования за обществото е разрушаването на мита за семейството. По социалистически казано, семейството е най-малката клетка на обществото и е нещо, от което всеки се нуждае. Хубаво е човек да има майка и баща и да живее с тях. Не ми харесва идеята днес да си с един човек, утре с друг и т.н. Тъй като винаги съм мислел, че това няма да ми се случи, това е един от уроците ми в живота, защото ми се случи и то два пъти“, признава в едно от редките си интервюта Будев.

Списание G•SPACE - Константин Будев

Категоричен е, че заради Гала се е занимавал с телевизия, но днес се интересува от иновациите, макар че не уточнява какви фирми развива.

Разводът му с Гала е тежък. Той е разочарован от тв звездата, която завързва флирт с настоящия си партньор Стефан, докато все още е негова половинка. След това, когато се разделят, тя дава няколко интервюта в медиите, в които се жалва от брака им. Днес бившите съпрузи са в дипломатични отношения. Почти не общуват, но все пак се чуват от време на време заради общото си дете Мари. Днес Косьо Будев е щастлив с новата си любима и казва, че тя е жената на живота му.

 

#Гала

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »