Гала закъсня за ефир, появи се с Дарин Ангелов, ето защо

Лайфстайл | 11 май 2022, сряда / 15:27| Показвания:Вчерашното издание на "На кафе" стартира без емблематичната си водеща Гала. Оказа се, че тя е претърпяла лек инцидент по пътя към студиото. На екран не се появи и един от панелистите на сутрешното предаване, тъй като именно той веднага тръгнал да помага на закъсалата плевенчанка, пише Шоу Блиц.

Гала се появи в ефир с няколко минути закъснение в компанията на актьора Дарин Ангелов. Тв водещата обясни, че колата ѝ е попаднала в дупка и се наложило да търси резервен вариант за придвижването си до студиото.

Много от зрителите заподозряха Гала и екипа ѝ в зле скалъпен сценарий с цел трупане на рейтинг. Те имат съмнения за истинността на случката и смятат, че по този начин Гала се надява да се разшуми повече за предаването ѝ, чийто рейтинг в последните години пада главоломно.

Недоволство имаше и от факта, че Кристина Патрашкова е открила "На кафе". Зрители споделят, че вместо да ги събуди, журналистката ги е приспала и се надяват никога повече да не ѝ дадат правото да открива.


Тагове: Гала, инцидент

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси