Пролет по мъжки

Пролет по мъжки
A A+ A++ A

Колко често сменяме гумите на автомобила си ?

Не, днес ще ви представя една по-различна гледна точка на понятието "първа пролет" - мъжката гледна точка, истинска и неподправена. Харесваме ли цветята? Уханието на дамски парфюм Булгари Аква небрежно разнасящо се между навалицата на Витошка по път за някой клуб... почти толкова съвършено, колкото си го представихте... 

Първите топли, слънчеви дни, в които дамите оголват бедра, спират дъха ти по няколко пъти на минута и усещаш живота в сърцето си.
 
В днешно време, сякаш пренаситени от всичко, забравяме да обърнем внимание на някои мънички детайли, които биха подсказали колко живи сме.

Усмихна ли се на момичето от магазина до вас, докато ти правеше късото италианско кафе сутринта?

Усети ли как колата ти е по-малко прашна и автомивката от вчера не се е обезсмислила?

Почисти ли слънчевите си очила и даде ли висок старт на самочувствието си на излизане от вас?

Да, пролет е !!!

Всеки от нас прави нещо в свой стил... аромат на пура, съчетан с тъмно кафява гама панталон, кафяви обувки, бяла риза и часовник с кожена каишка на ръката, или пък свеж аромат със светли дънки и риза с навити ръкави и пиаджо веспа ...
Пролетта ни кара да откриваме себе си, да се променяме и да мечтаем... да мечтаем и да рисуваме живота, който желаем, да изпитваме удовлетворението на пикасо след като види завършена творбата си, когато го постигнем.

Така разбираме ние пролетта, изпълнена с копнежи, с идеи за бъдещето и наред с тях... малките детайли, които карат живота ни да работи за нас, за щастието от постигнатото. 
 
Автор: Мирослав Караянчев

#мъже #пролет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »