Звезда на ЦСКА и чалгарката Ариа замесени в престрелка на Околовръстното! Двама са с куршуми

Звезда на ЦСКА и чалгарката Ариа замесени в престрелка на Околовръстното! Двама са с куршуми
A A+ A++ A

Футболистът на ЦСКА и юноша на Левски - Георги Йомов и приятелката му - фолкпевицата Ариа, са задържани за разпит от полицията след снощната стрелба в София, при която двама мъже бяха простреляни на бензиностанция на Околовръстното шосе. Полицията продължава да издирва стрелялите по мъжете, става въпрос за бащата и брата на футболиста на ЦСКА. Претърсени са няколко адреса.

Пред полицията Йомов е споделил, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати за него лица и брат му се е обадил на баща им, който по-късно е дошъл и по време на разправията баща му е стрелял.

Полицията е иззела видеозаписите от камерите в района. Сигналът е подаден след 22 часа за лице с оръжие на бензиностанция. След 5 минути е подаден втори сигнал вече за простреляно лице.

Простреляните лица са Марио Вълчев и Иван Петров. Единият е прострелян в двете бедра. Опериран е, контактен и разпитан. Настанен е във ВМА.

Другият е с огнестрелна разкъсна рана, зашит, разпитан и освободен. Разпитани са множество свидетели.

На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и един патрон.

Лицето, възпроизвело изстрела, е мъж на възраст между 50-55 години. 

Днес пред официалния сайт на "червените" Георги Йомов изцяло отрича да има каквото и да е общо с екшъна, с изключение на това, че е дал колата си на своя брат.

ЕТО КАКВО ПИШАТ ОТ ЦСКА:

"Армейци,

Във връзка с появилите се в определени медии твърдения, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията, след като е бил замесен в престрелка на "Околовръстното шосе" в София бихме искали да Ви информираме, че пред ръководството на клуба националът сподели следното:

"Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си."

Какво точно се е случило ще установят органите на реда, като ние имаме пълното доверие в нашия състезател, че не е бил замесен в престъпление".

#ЦСКA #Ариа #Георги Йомов #стрелба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"